Sunárky.cz

Bioderma Photoderm KID Sprej SPF50 200ml

Kód zboží: 
3401347170833
DPH: 
21,00 %
Cena bez DPH: 
449,59 Kč
Cena celkem: 
544,00
Dostupnost:
Skladem
Kusů: 

Informace o zboží

"Hledáte způsob, jak co nejúčinněji ochránit citlivou dětskou pokožku před sluncem? Bioderma KID přináší velmi vysokou ochranu před sluncem v oblíbeném praktickém balení ve spreji. Díky unikátní BUNĚČNÉ OCHRANĚ v kombinaci se slunečními filtry chrání pokožku do hloubky a zaručí jí tak potřebnou ochranu. Doporučujeme pro děti od 1 roku.

BENEFITY:
Vhodný pro děti od 1 roku
Doporučený pediatry
Velmi vysoká ochrana před UVA/UVB zářením
Posiluje přirozené obranné mechanismy pokožky
Optimální ochrana
Přirozené zbarvení způsobené kombinací filtrů
Jemná textura bez mastného efektu
Nezanechává bílé skvrny
Multi-odolný (voda, pot, nadměrná vlhkost)
Bez oktokrylenu
Bez parfému

CO SE DĚJE VE VAŠÍ POKOŽCE:
Dětská pokožka je křehčí a citlivější. Vyžaduje speciální dermatologické produkty, aby zůstala zdravá a přizpůsobila se prostředí. Pokožka malých dětí vyžaduje specifickou vysokou ochranu zajišťující maximální bezpečnost.

PATENTY A AKTIVNÍ LÁTKY:
EKTOIN + MANNITOL účinná kombinace látek, která aktivuje přirozené obranné mechanismy pokožky a redukuje předčasné stárnutí pokožky (vnitřní biologická ochrana).
Kombinace dermatologických UVA a UVB filtrů pro ochranu před UV zářením.
Patentovaný D.A.F™ komplex zvyšuje toleranci i nejcitlivější pokožky.

NÁVOD K POUŽITÍ:
Aplikujte rovnoměrně a v dostatečném množství před pobytem na slunci (snížené množství přípravku snižuje výšku solární ochrany). Pro zachování ochrany aplikujte znovu po pocení, plavání nebo osušení ručníkem. Pravidelně opakujte. Aplikujte na zdravou pokožku. Před aplikací na obličej nastříkejte do rukou. Pro děti starší 12 měsíců. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nadměrná expozice slunci představuje vážné zdravotní riziko."

Typ pokožky: Citlivá, dětská

Indikace: Dětská pokožka

Složení: AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYL CARBONATE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], DIISOPROPYL SEBACATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, GLYCERIN, DECYL GLUCOSIDE, METHYLPROPANEDIOL, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, ETHYLHEXYL METHOXYCRYLENE, C20-22 ALCOHOLS, PENTYLENE GLYCOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, DISODIUM EDTA, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, MANNITOL, XYLITOL, PROPYLENE GLYCOL, CELLULOSE GUM, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, RHAMNOSE, XANTHAN GUM, ECTOIN, TOCOPHEROL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. [BI 552]

Velmi vysoká sluneční ochrana v opalovacím spreji pro děti, která stimuluje obranné mechanismy citlivé dětské pokožky. Doporučeno pediatry.

Bioderma Photoderm KID Sprej SPF50 200ml

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv
Informační služba slouží také k shromažďování a předávání informací o podezření na závady v jakosti LP (viz § 85 odst. 2 písm. d) zákona o léčivech).

Rychlý kontakt

Prodávající

  • Mamed s.r.o.
  • Zámecká 550
  • Bučovice
  • 685 01
Informační oznámení o EET