Sunárky.cz

MAR Plus 3% nosní sprej 20ml

Výrobce: 
Kód zboží: 
4530367
DPH: 
21,00 %
Cena bez DPH: 
80,17 Kč
Cena celkem: 
97,00
Dostupnost:
Skladem
Kusů: 

Informace o zboží

K podpůrné léčbě podrážděné a/nebo bolavé nosní sliznice. Udržuje sliznici vlhkou, čistou a pomáhá při hojení, používá se například při běžných rýmách a ucpaném nosu.
Pomáhá při hojení bolavé nosní sliznice. Zvlhčuje, čistí a pečuje o nosní sliznici. Zabraňuje tvorbě povlaku. Podpůrná léčba při běžném nachlazení.

Dávkování a způsob užití:
Podle potřeby aplikujte přípravek jednou až několikrát denně. Vstříkněte 1 až 2 dávky do každé nosní dírky.

Složení 1 ml izotonického roztoku obsahuje:
Dexpanthenolum 30 mg, 150 mg mořské vody, hydrogenfosforečnan draselný (upravuje pH (kyselost) roztoku) a čištěnou vodu.

Upozornění:
Z hygienických důvodů nosní aplikátor po každém použití otřete a nechte uschnout. Každá lahvička může být používána pouze jednou osobou.

Přípravek mar® plus je vyráběn bez konzervačních látek a plněn do lahviček se speciálním aplikačním systémem. Pro zachování kvality přípravku a funkčnosti aplikačního systému nezasahujte do žádné části tohoto systému (např. rozebrání systému).

MAR Plus je izotonický roztok mořské vody s obsahem dexpanthenolu. Zvlhčuje, čistí a pomáhá při hojení nosní sliznice. Vhodné pro děti i kojence.

MAR Plus 3% nosní sprej 20ml

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv
Informační služba slouží také k shromažďování a předávání informací o podezření na závady v jakosti LP (viz § 85 odst. 2 písm. d) zákona o léčivech).

Rychlý kontakt

Prodávající

  • Mamed s.r.o.
  • Zámecká 550
  • Bučovice
  • 685 01
Informační oznámení o EET