Sunárky.cz

Preventan Junior ovocný mix 90 tablet

Kód zboží: 
3533941
DPH: 
12,00 %
Cena bez DPH: 
346,43 Kč
Cena celkem: 
388,00
Dostupnost:
Skladem
Kusů: 

Informace o zboží

Doplněk stravy se sladidlem, určený k dlouhodobému používání pro děti od 3 let. Obohaceno o vitamin C, který přispívá ke správnému fungování imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Obsahuje unikátní patentovanou látku ProteQuine® (oligopeptidy, aminokyseliny, nukleotidy). Navíc obohacen o vitamin C, který přispívá ke správnému fungování imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání.
Inulin je rozpustná vláknina, původem z čekanky, která harmonicky doplňuje tento přípravek o další aktivní složku. Cucavé tabletky jsou ve 3 ovocných příchutích – jablko, brusinka, grapefruit, slazeny steviol-glykosidy.

Doporučené dávkování:

1 tableta denně, nechte volně rozplynout v ústech. Nezapíjet.

Určeno pro děti od 3 let.

Složení:

Celkové složení tablet:

• Tableta s příchutí brusinky: zahušťovadlo: sorbitol; inulin (vláknina z čekanky); zahušťovadlo: xylitol; potahová látka transparentní (HPMC-6, HPMC-3, glycerin, hydroxypropylcelulóza); regulátor kyselosti: kyselina citronová; kyselina L-askorbová 97% (vitamin C); barvivo:betanin; protispékavá látka: stearan hořečnatý; aroma brusinka; sladidlo: steviol-glykosidy; ProteQuine®; sladidlo: sukralóza.

• Tableta s příchutí jablka: zahušťovadlo: sorbitol; inulin (vláknina z čekanky); zahušťovadlo: xylitol; potahová látka transparentní (HPMC-6, HPMC-3, glycerin, hydroxypropylcelulóza); regulátor kyselosti: kyselina citronová; kyselina L-askorbová 97% (vitamin C); protispékavá látka: stearan hořečnatý; aroma jablko; sladidlo: steviol-glykosidy; ProteQuine®; barvivo: chlorofyl; sladidlo: sukralóza.

• Tableta s příchutí grapefruitu: zahušťovadlo: sorbitol; inulin (vláknina z čekanky); zahušťovadlo: xylitol; potahová látka transparentní (HPMC-6, HPMC-3, glycerin, hydroxypropylcelulóza); regulátor kyselosti: kyselina citronová; kyselina L-askorbová 97% (vitamin C); protispékavá látka: stearan hořečnatý; barvivo: kurkumin 95%; aroma grapefruit; sladidlo: steviol-glykosidy; ProteQuine®; sladidlo: sukralóza.

Upozornění:

Není určeno pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Doplněk stravy se sladidlem, určený k dlouhodobému používání pro děti od 3 let.

Preventan Junior ovocný mix 90 tablet

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

SÚKL - Státní ústav pro kontrolu léčiv
Informační služba slouží také k shromažďování a předávání informací o podezření na závady v jakosti LP (viz § 85 odst. 2 písm. d) zákona o léčivech).

Rychlý kontakt

Prodávající

  • Mamed s.r.o.
  • Zámecká 550
  • Bučovice
  • 685 01
Informační oznámení o EET